Un pod CFR este sprijinit în proptele din lemn

Sursa foto: G4Media.ro
Sursa foto: G4Media.ro

Un pod CFR din orașul Târgu-Ocna, județul Bacău, este susținut cu ajutorul unor proptele din lemn, potrivit G4Media.ro.

Podul este tranzitat zilnic de zeci de trenuri, iar cei care locuiesc în apropierea construcției spun că se degradează pe zi ce trece. La CFR au fost făcute mai multe sesizări, însă nimeni nu a intervenit până acum.

Mai mult, cei de la CFR i-au asigurat pe cei care au transmis sesizări că totul este în regulă.

CFR i-a transmis unui locuitor din orașul Târgu-Ocna, care a depus o sesizare cu privire la pod, că se efectuează „periodic, în conformitate cu instrucțiile de serviciu și dispozițiile în vigoare, verificări specifice pentru toate podurile care prezintă defecte”.

„În urma acestor verificări, personalul de specialitate a raportat faptul că, pe raza oraşului Tg. Ocna nu există niciun pod cu pericol de prăbuşire sau care să pună în pericol siguranţa trenurilor. Dorim  să asigurăm petentul că depunem toate eforturile necesare pentru deservirea, în cele mai bune condiţii, a publicului călător”, se precizează în răspunsul CFR primit pe 20.01.2023 de unul dintre locuitorii oraşului Târgu-Ocna care a sesizat problema, potrivit G4Media.ro.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.