Un pesedist amenință: ”La un moment dat alegătorii PSD vor riposta”

Gabriel Zetea (PSD Maramureș) Foto: ZiarMM

Gabriel Zetea, vocalul președinte al PSD Maramureș, a declarat că îi este frică de ce se va întâmpla în campaniile electorale care urmează.

Zetea e deranjat că PSD este acuzat mereu de hoție.

”În loc să ne acuzăm reciproc în fiecare zi de hoție, că se întâmplă vreo lege, e hoție, că se întâmplă vreun act administrativ, e hoție. Toată această retorică preluată de opoziție până la cel mai mic sat din România, orice act administrativ este deja acuzat de hoție. Lucrul asta va genera o contrareacție din partea cealaltă”, a spus Zetea la Digi24.

Zetea crede că ”alegătorii PSD sunt oameni ceva mai așezați, care nu ies toată ziua în stradă, pentru că de obicei la orele acelea, ei sunt la muncă”.

”La un moment dat, nu vor mai suporta toate aceste acuze la nivel general împotriva PSD și vor riposta și mi-e frică de ce se va întâmplă în campaniile electorale care urmează și care vor genera foarte multe orgolii și foarte mult sentiment. În momentul în care va continua toată această retorică a opoziției vizavi de hoția imaginară din România și felul în care vor reacționa și susținătorii PSD, pentru că se va întâmplă în acest lucru”, a mai declarat Gabriel Zetea, președintele PSD Maramureș.