Un pensionar a îngropat 20.000 $ în grădină, în 2 borcane. Când a vrut să scoată banii, nu i-a mai găsit

Foto: YouTube MVD PMR

Un pensionar din raionul Dubăsari din Republica Moldova (Transnistria) a îngropat peste 20.000 de dolari în două borcane în grădină. Când a vrut să scoată banii din pământ, nu i-a mai găsit. Speriat că a fost jefuit, bărbatul a alertat poliția, realatează agora.md.

El le-a spus autorităților că cineva i-ar fi furat două borcane în care se aflau 20.000 de dolari și 4.000 de euro.

Pensionarul a spus că îngropase banii în grădină și că marcase locul. Însă când a săpat acolo, nu a găsit borcanele.

Polițiștii au început să sape în grădină și au găsit cele două borcane la aproximativ un metru și jumătate distanță de punctul marcat. Potrivit pensionarului, cel mai probabil marcajul a fost mutat de vânt. Banii au fost predați proprietarului.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.