Un pasager a înghițit o sârmă din mâncarea servită în avion. Bărbatul dă acum în judecată linia aeriană

avion

Foto: OrnaW / pixabay.com

Un pasager ce a călătorit de la Washintong la Berlin dă în judecată linia aeriană United Airlines după ce a înghițit o sârmă de metal din mâncarea ce i-a fost servită în avion. Sârma i s-a blocat în gât, iar bărbatul a avut nevoie de o intervenție medicală pentru ca obiectul să fie scos, relatează publicația „The Indepedent”.

Bastian Bromse a declarat că episodul i-a provocat „durere, agonie și angoasă mentală”, așa că cere despăgubiri de 170.000 de dolari de la compania americană United Airlines, ce are sediul central în Chicago.

Episodul a avut loc pe 27 mai 2023, la bordul zborului United 234. Odată ce aeronava a ajuns la altitudinea de croazieră, a început serviciul de masă. La scurt timp după ce a început să mănânce, Bromse a simțit că ceva nu este în regulă.

Potrivit plângerii oficiale, pasagerul „a suferit răni grave în interiorul gâtului când a înghițit o bucată de sârmă ascunsă în mâncarea furnizată de compania aeriană”. „Sârma i s-a blocat în gât și a fost necesar să fie supus unei proceduri medicale pentru a-i fi scoasă bucata de metal, ceea ce i-a cauzat disconfort și durere severă”, se mai arată în plângere.

„Ca urmare a accidentului menționat mai sus… Bromse a suferit durere, agonie și angoasă mentală”, continuă documentul.

Pasagerul cere despăgubiri compensatorii de 170.000 de dolari, maximumul permis prin Convenția de la Montreal, care reglementează răspunderea unei companii aeriene în cazul unui accident în timpul zborului.

Foto: OrnaW / pixabay.com

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version