Un partid ajunge din urmă PSD. Trădarea oamenilor „domnului Dan” schimbă politica românească

Un partid înființat de doar cinci ani a ajuns la peste 500.000 de membri și amenință cifrele PSD, partid cu 510.0000 de membri.

Fosta formațiune a lui Dan Diaconescu, PPDD, a fost preluată prin absorbție de UNPR, formațiune condusă de actualul premier interimar, Gabriel Oprea.

„Cu dumneavoastră, în momentul de față, suntem peste 500.000 de membri de partid UNPR. De la 1 septembrie vreau să avem, împreună cu dumneavoastră, organizații UNPR în fiecare localitate a României. Este un obiectiv strategic pe care l-am trasat și pe care împreună trebuie să-l aplicăm”, a spus Gabriel Oprea, citat de agerpres.ro.

„Trebuie să ne consolidăm ca al treilea partid din România și să facem o singură echipă. Cine dorește stabilitate, securitate și seriozitate să vină la UNPR, așa putem să strângem un milion de membri de partid. Știu că este greu, dar o să reușim”, a adăugat Oprea.

UNPR avea, înainte de fuziune, 358.000 de membri înscriși, plus 70.000 în curs de înscriere, după spusele lui Gabriel Oprea. Liderul UNPR a adăugat că membrii PPDD fac ca partidul pe care îl conduce să numere peste 500.000 de membri.

PSD are la rându-i peste 500.000 de membri, iar PNL – circa 209.000.

Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) este un partid politic înființat în 2010. În prezent, reprezentanții acestui partid ocupă 20 dintre cele 176 de locuri din Senatul României și 46 dintre cele 412 locuri din Camera Deputaților. Partidul are și doi europarlamentari, dintre cei 32 care reprezintă România în Parlamentul European.

Recomandările editorilor greatnews.ro:

Rezultat istoric. Un român, 4 medalii de aur din 4 participări la Olimpiada de Informatică

Locuri de muncă pentru croitorese, în Slovacia. Cunoștințele de limbi străine NU sunt necesare

Cea mai frumoasă salină din România devine și mai atractivă. O încăpere superbă, deschisă turiștilor

TEST cu imagini. 10 întrebări la care orice șofer ar trebui să știe să răspundă

O româncă încearcă să rezolve criza din Grecia. Cine este Delia Velculescu, negociatorul FMI cu Atena

Un post TV de știri a fost închis. Emisia a încetat sâmbătă dimineață

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.