Un pădurar a fost bătut de hoții de lemne în propria curte

Un pădurar din Dâmbovița a fost bătut de cinci bărbați în propria curte. Polițiștii spun că au deschis un dosar penal, iar trei dintre agresori au fost reținuți. Agresiunea a avut loc după ce pădurarul ar fi fost prins la furat de lemne.

Agresorii l-au urmărit pe pădurar până acasă, unde au rupt poarta gospodăriei și l-au luat apoi la bătaie. Pădurarul a fost transportat de urgență la spital, iar medicii spun că starea sa de sănătate este una bună.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, dar și pentru amenințarea și violarea domiciliului.

„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, în care o persoana este agresată, Compartimentul Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa este împuternicit să comunice următoarele: la data de 26 august a.c., în urma unei sesizari efectuate prin 112, cu privire la faptul că un bărbat de 53 de ani a fost agresat fizic, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului şi au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi violare de domiciliu”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Întreaga scenă a fost suprinsă de camere de supraveghere.