Un nou serviciu de căutare a imobiliarelor – Flatfy.ro

Flatfy este un portal de căutare de locuințe propuse spre vânzare și este adresat persoanelor care caută să cumpere apartamente din România.

Cu o deosebită plăcere dorim să vă prezentăm un nou serviciu de căutare a imobiliarelor de pe piața României – Flatfy.ro

Flatfy.ro este un portal de căutare de locuințe propuse spre vânzare sau care se dau în chirie și este adresat persoanelor care caută să cumpere și/sau să închirieze case, apartamente și vile atât de pe piața secundară cât și de pe piața imobiliarelor noi construite din România.

Pe site-ul new.flatfy.ro se găsesc colectate și sunt afișate toate propozițiile actuale de vânzare a imobiliarelor în fază de proiectare, construcție și care deja sunt date în exploatare. Aici sunt descrise amănunțit toate Ansamblurile Rezidențiale din toate orașele României, și conțin numai informații adevărate și date cinstite, cu descrierea localizării și cu viziuni de amplasare pe hartă. Și anume acest fapt vine în ajutor cumpărătorului pentru nu numai a găsi ceea ce căută dar și pentru a compara ușor și a face repede o alegere la maxim de corectă.

Pentru a vă oferi Dvs un motor efectiv de căutare, echipa companiei Flatfy.ro a căutat, a găsit și a colectat toate anunțurile de vânzare a imobiliarelor și anunțurile pentru chirie de locuințe din toate resursele existente din România, a examinat informația, a verificat actualitatea și a structurat logic toate propozițiile disponibile și le-a plasat pe o singură pagină și într-un singur catalog. Scopul principal constă în faptul că fiecare vizitator foarte ușor și repede v-a găsi locuința sa de vis. Oaspeții site-ul Flatfy.ro doar cu o singură mișcare a mausului pot alege secțiunea de care sunt interesați și foarte ușor adaugă anunțurile cu imobiliarele plăcute în „favorite” de unde este posibil de comparat ușor și de a alege repede, fără a pierde timpul pe mulțimea de site-uri prezentate pe internet. După ce v-ați decis cu alegerea, portalul Flatfy.ro imediat vă oferă acces direct la originalul anunțului și la contactele autorului și/sau la stăpânul locuinței și/sau direct la Dezvoltator.

Motorul de căutare Faltfy.ro este un site foarte obiectiv, inovativ și confortabil, unde totul este organizat simplu și clar, acest site vă economisește timpul și este orientat exclusiv numai pentru necesitatea consumatorului. Pentru comoditate portalul este accesibil de pe toate dispozitivele, atât la computer cât și la tabletă sau telefon mobil.

Echipa Companiei Flatfy.ro vă prezintă analiza prețurilor medii pentru apartamentele cu două camere, care sunt prezentate spre vânzare pe piața secundară a imobiliarelor din toate regiunile României.

În luna iulie 2018 în România sunt puse în vânzare cele mai ieftine locuințe în orașele Bacău și Botoșani, unde între 30 000 și 40 000 de euro se poate de cumpărat un apartament cu 2 camere.

Pe următoarea treaptă de prețuri între 40 000 și 50 000 euro sunt poziționate locuințele din orașele: Ploiești, Galați, Iași și Oradea, respectiv în Ploiești prețurile încep de la 40 de mii și în Oradea prețurile sunt mai aproape de 50 de mii de euro.

O poziție mijlocie a costurilor imobiliarelor de pe piața României ocupă apartamentele din Constanța, Craiova și Brașov, unde se poate de achiziționat o locuință la un preț mediu între 50 000 și 60 000 euro.

Analiza noastră este încoronată cu cele mai scumpe apartamente din țară, unde în București și Timișoara este posibil de a cumpăra un apartament cu 60 000 – 63 000 de euro. Iar vârful tabelului este ocupat de costul imobiliarelor din Cluj – Napoca, unde prețurile medii pentru apartamentele cu 2 camere sunt de 74 000 – 76 000 de euro.

Piața secundară de vânzare a apartamentelor din orașele României a fost studiată de către echipa portalului Flatfy și suntem gata să vă prezentăm următoarele rezultate actualizate pentru luna iulie 2018.

Apartamentele cu o cameră sunt oferite spre vânzare cu cele mai mici prețuri medii în orașul Bacău, unde o garsonieră costă în jur la 22 500 de euro și în Botoșani costă 25 000 euro. Între 28 000 și 29 300 de euro se poate de cumpărat un apartament cu o cameră în Ploiești și Constanța. În Galați, Oradea, Iași, Brașov și Craiova este posibil de cumpărat un apartament cu o cameră cu prețul mediu între 30 de 37 de mii de euro. În capitală o locuință mică costă în jur la 37 900 euro. Orașul Timișoara oferă garsoniere cu prețul mediu de 40 000 de euro. Și pe cea mai înaltă treaptă sunt puse locuințele cu o cameră din orașul Cluj – Napoca, unde prețul mediu este de 51 100 de euro.

Locuințele cu 2 camere în Bacău costă 36 000 de euro și cu 38 500 euro se poate de cumpărat în Botoșani. În Ploiești, Galați, Oradea și Iași apartamentele cu 2 camere sunt puse în vânzare cu prețurile medii între 42 000 – 48 000 de euro. Prețul mediu pentru astfel de locuințe în orașele Brașov, Constanța și Craiova este de la 54 000 până la 56 600 de euro, respectiv. În București și Timișoara prețurile variază între 59 000 și 62 500 de euro. Tradițional cele mai scumpe imobiliare cu 2 camere se vând în Cluj – Napoca cu un cost mediu de 75 000 de euro.

Pentru locuințele cu 3 camere se cere în jur la 49 000 de euro în Botoșani și Bacău. Cu 57 – 58 de mii de euro de poate de cumpărat un apartament cu 3 camere în Galați și Ploiești. În Oradea și Iași sunt prezentate astfel de locuințe la prețul mediu de la 56 500 până la 63 100 euro. În Craiova și în Brașov este posibil de cumpărat cu o sumă de 63 100 și respectiv 70 500 euro. Locuințele cu trei odăi în Timișoara costă în mediu 76 200 euro, în București – 80 700 euro și ca de obicei cele mai scumpe sunt locuințele din Cluj – Napoca cu prețul mediu de 98 900 de euro.

Apartamentele cu 4 camere sunt oferite spre vânzare cu prețurile medii între 59 800 și 60 000 de euro în Bacău și Botoșani. Între 69 000 și 70 000 euro sunt prezentate apartamentele din Ploiești și Galați. Între 79 și 80 de mii de euro în Oradea și Iași se poate de achiziționat o locuință cu 4 camere. În Craiova, Brașov și Timișoara prețurile cresc de la 85 000 până la 90 000 de euro. În București astfel de apartamente se vând cu prețul mediu de 115 000 euro, iar în Cluj – Napoca cu 125 000 de euro.

Ziarist sportiv al Greatnews. A început la Evenimentul Zilei, în 2008. De atunci, a colaborat și cu HBO Club, Yahoo! News România și Sport News. Pe lângă materialele despre sport, abordează, cu precauție, și anumite știri externe.