Un nou sector de autostradă din România intră în linie dreaptă

Foto: Irinel Ionel Scriosteanu (Facebook)

A fost emisă autorizația de construire pentru construcția Lotului 1 al Autostrăzii Bucureștiului A0 Nord, km 2+500 – km 20+000, ultimul lot al acestei autostrăzi pe care nu erau începute lucrările, a anunțat Irinel Ionel Scrioșteanu, secretar de stat în Ministerul Transporturilor.

Traseul acestui lot are o lungime de 17,5 km și se află între Autostrada București – Pitești A1 și DN1. Lucrările vor avea loc pe teritoriul județului Ilfov, pe raza localităților Dragomirești-Vale, Buftea, Mogoșoaia, Corbeanca, precum și pe teritoriul județului Giurgiu, pe raza comunelor Joița și Săbăreni.

Lotul 1 al Autostrăzii Bucureștiului A0 întregește Coridorul de Transport Pan-european nr. IV (Constanța – Nădlac). Potrivit oficialului, au fost autorizate:

Durata de execuție a lucrărilor este de 22 de luni, calculată de la data ordinului de începere a lucrărilor. Secretarul de stat a mai transmis că săptămâna viitoare va convoca la fața locului toți responsabilii pentru a demara rapid lucrările.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version