Un nou incident la metrou. O femeie a fost amenințată

FOTO: Poliția Capitalei
FOTO: Poliția Capitalei

13:05. Femeia care a amenințat la metrou a fost prinsă de polițiști și a fost dusă la audieri. Are 57 de ani și deocamdată nu este clar de ce a amenințat-o pe femeia de 42 de ani. Se presupune că ar avea probleme psihice.

Un nou incident a avut loc la metrou în această dimineață, la stația Piața Unirii 2. Potrivit polițiștilor, o femeie ar fi fost amenințată de o alta. Din primele informații, reiese că aceasta purta o haină lungă neagră, o căciulă voluminoasă și căra mai multe plase. Are o constituție robustă și între 60 și 65 de ani.

Plângerea a fost depusă de o femeie în vârstă de 42 de ani, la Poliția Metrou. Aceasta le-a spus că femeia de aproximativ 65 de ani i-ar fi spus „nu scapi de mine”.

Diana Sarca, purtător de cuvânt al Poliției Capitalei, a spus că a fost identificată o persoană care are semnalmentele presupusei agresoare, dar că se fac verificări pentru a se afla dacă despre ea este vorba într-adevăr.

Marți seară, o tânără în vârstă de 25 de ani a murit în stația de metrou Dristor. A fost împinsă în fața metroului, când intra în stație. Agresoarea este cercetată pentru omor și a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. În prezent este la Spitalul Jilava, sub observație medicală, pentru că se bănuiește că ar avea afecțiuni psihice.

De asemenea, este cercetată și pentru tentativă de omor, pentru că înainte de a comite crima, ar fi încercat să o împingă pe o altă tânără în stația de metrou Costin Georgian.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.