Un nou fals medic estetician a fost descoperit în România

femeie față gât
Foto: 73496 / pixabay.com

Un bărbat în vârstă de 34 de ani din Cluj-Napoca este anchetat de poliție după ce s-ar fi dat drept medic estetician și ar fi desfășurat activități medicale estetice fără să aibă acest drept, anunță publicația locală cluj24.ro.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au anunțat că au percheziționat ieri o locație situată în Cluj-Napoca.

Bărbatului i s-a întocmit un dosar penal sub acuzația de înșelăciune și exercitarea fără drept a unei profesii.

Polițiștii îl acuză pe tânărul de 34 de ani că s-a promovat în mediul online sub falsa calitate de medic și că a efectuat activități medicale estetice la respectiva locație, fără a deține atestatele legale. În urma percheziției, de la locația respectivă au fost ridicate substanțe utilizate în cadrul intervențiilor estetice, precum și seringi.

Potrivit surselor citate de cluj24.ro, falsul medic ar fi absolvit un curs în Marea Britanie la un centru medical și de cercetare în intervenții estetice.

Foto: 73496 / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.