Bărbatul care și-a riscat sănătatea pentru a salva o rață din apa înghețată

Rață salvată de la înec Foto: Imgur

Un bărbat din Norvegia a ajuns cunoscut în întreaga lume datorită unui gest extraordinar pe care l-a făcut pentru a salva o rață.

Rața se plimba pe un lac înghețat, când a ajuns pe o porțiune care se dezghețase și a căzut pe spate în apă. Norvegianul curajos nu a stat pe gânduri atunci când a văzut rața blocată într-o porțiune de gheață și a sărit după ea ca să o salveze de la moarte.

Rață salvată de la înec Foto: Imgur
Rață salvată de la înec Foto: Imgur

Chiar dacă poate părea un gest cu adevărat nebunesc, Lars Jørun Langøien a înotat prin apa înghețată până când a reușit să ajungă lângă pasăre și să o elibereze. Mai mult decât atât, el i-a făcut și respirație gură la gură raței, pentru că aceasta nu mai dădea niciun semn de viață.

Rață salvată de la înec Foto: Imgur
Rață salvată de la înec Foto: Imgur

Gestul său extraordinar a fost urmărit de peste două milioane de persoane, iar imaginile pe care le-a publicat pe Imgur îl arată pe norvegian în timp ce usucă rața cu un prosop și zâmbește mulțumit la cameră pentru că a făcut o faptă bună.

rața salvată
Rața a fost salvată de la moarte Foto Imgur

output_Hh9RjX

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.