Un mire i-a dat în judecată pe prietenii care l-au scăpat din brațe în timpul nunții

FOTO: StockSnap/Pixabay.com
FOTO: StockSnap/Pixabay.com

După un an de la nuntă, un mire a decis să le ceară daune în instanță prietenilor care l-au aruncat în aer în timpul petrecerii fără să-l prindă.

Mirele, prin avocatul său, spune că a stat luni imobilizat din cauza leziunilor pe care le-a suferit în urma căzăturii din timpul nunții.

„În urma acestei aruncări, clientul meu a căzut. A avut nevoie de îngrijiri medicale pentru că a avut leziuni la nivelul coloanei vertebrale şi al membrelor inferioare şi superioare.

A fost imobilizat pentru o perioadă de aproximativ trei luni de zile. A urmat terapie şi urmează chiar şi în prezent”, a declarat avocatul mireului, Ioana Tenț, pentru Observatornews.ro.

După accident a mers în Germania, acolo unde s-a stabilit de aproximativ 9 ani. Însă la muncă, potrivit lui, a mers abia după jumătate de an de la accident.

Acum, le cere celor care l-au scăpat să plătească 1.000 de lei, pentru că a avut o asigurare medicală privată care l-a ajutat să-și acopere costurile medicale și daune morale în valoare de 20.000 de euro, dar acestea, potrivit avocatei, vor fi apreciate, dacă sunt justificate și proporțional cu prejudiciul suferit, de instanța de judecată.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.