Un milionar le-a făcut cea mai frumoasă surpriză chelnerițelor sale favorite

Robert Ellsworth Foto: Facebook Christie's

Două chelnerițe ale unui restaurant din New York s-au trezit că fac parte din testamentul unui bărbat milionar și că sunt mai bogate decât puteau spera vreodată.

Bărbatul, care este un milionar american, a murit anul trecut, la vârsta de 85 de ani, dar nu a uitat să le facă o bucurie chelnerițelor sale preferate, așa că a lăsat în testament câte 50000 de dolari pentru fiecare. Chiar dacă nu a știut niciodată numele de familie a celor două femei, el le-a inclus în testament pe Maureen Donohue-Peters, de 53 de ani și pe Maureen Barrie, de 28 de ani.

Robert Ellsworth este numele clientului care le-a făcut cea mai mare bucurie celor două femei. În fiecare zi din ultimii 50 de ani, acesta a fost un client fidel al localului în care cele două femei lucrează. El își servea prânzul și cina în fiecare zi acolo, iar localul a devenit locul său preferat în care să mănânce, chiar dacă își permitea să meargă în cele mai scumpe restaurante din lume, informează Daily Mail.

Restaurantul preferat al milionarului Foto: Flickr
Restaurantul preferat al milionarului Foto: Flickr

Meniul său nu s-a schimbat deloc în cei 50 de ani. La prânz, milionarul consuma un sandviș cu o felie de cașcaval, iar la cină prefera o friptură de vită, pe care o mânca mereu pe jumătate. Pe cealaltă jumătate o ducea în fiecare zi câinelui său.

Binefăcătorul celor două femei a fost un celebru colecționar de artă. Favoritele sale au fost obiectele datând din vremea dinastiei Ming și s-au vândut recent la o licitație pentru amețitoarea sumă de 134 de milioane de dolari.

Recomandările editorilor GreatNews:
Profesorul model. Povestea din spatele fotografiei
Povestea lui Thunder, calul care a fost abandonat pe câmp
Țările în care elevii conduc școlile

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Jurnalist GreatNews, Dan Arsenie lucrează în presa centrală din 2007 şi a scris pentru publicaţii ca Evenimentul Zilei, realitatea.net şi Yahoo News România. Scrie cu pasiune reportaje şi portrete jurnalistice şi acordă o atenţie ridicată promovării oamenilor frumoşi şi a locurilor frumoase din România.