Un microfon a fost descoperit sub scaunul din biroul lui Raed Arafat

Raed Arafat
Raed Arafat

Un microfon a fost descoperit sub scaunul din biroul lui Raed Arafat de la Ministerul de Interne, relatează postul de televiziune Realitatea Plus.

Dispozitivul a fost găsit la jumătatea lunii martie.

Potrivit informațiilor Realitatea Plus, microfonul a fost amplasat sub scaunul din biroul șefului Departamentului pentru Situații de Urgență în cadrul unei anchete desfășurate de DNA (Direcția Națională Anticorupție), însă nu Raed Arafat era cel vizat de procurorii DNA.

După descoperirea microfonului, Parchetul General al României a verificat în ce condiții a ajuns acesta acolo, a declarat astăzi ministrul de Interne Lucian Bode.

„Am acordat sprijin unității de parchet în desfășurarea acestei anchete așa cum am făcut de fiecare dată când Ministerul Afacerilor Interne a fost solicitat”, a mai spus Bode.

Procurorul militar de la DNA care a coordonat operațiunea și-a dat demisia, a mai transmis postul de televiziune.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.