Un medic ATI din București a fost găsit mort. Surse spun că s-a sinucis: „A fost un șoc pentru noi toți”

institutul fundeni

Foto: PheonixRo / Wikipedia.org

Un medic ATI de la Institutul de Urgență pentru Boli Cardiovasculare „C.C. Iliescu” din București a fost găsit mort într-un vestiar, relatează Știrile PRO TV.

Bărbatul în vârstă de 58 de ani a fost găsit de o infirmieră. Potrivit surselor citate de postul de televiziune Antena 3 CNN, medicul ATI s-ar fi sinucis vineri dimineață.

„Da, am aflat și eu, cu mare durere, pentru că a fost un coleg extraordinar, cu totul special, l-am apreciat. Nu mi-a fost rezident, l-am cunoscut însă la întâlnirile noastre periodice și l-am apreciat în mod deosebit pentru inteligența sa, pentru elocința sa, era unul din lupii tineri care promitea enorm și a fost un șoc pentru noi toți să aflăm că a plecat dintre noi în modul acesta.

Încă o victimă pe altarul am putea spune acestei specialități care este dovedit statistic ca fiind profesia cea mai grea din toate meseriile din lume, are cea mai mare rată a suicidului, a tentativelor de suicid, a toxicomaniilor, depresiilor, consulturilor psihiatrice. Statisticile la nivel mondial arată acest lucru, dificultatea extraordinară a acestei specialități care are ca și specific faptul că tratează pacienți în pericol de moarte, indiferent de cauză”, a declarat pentru Antena 3 CNN președintele Societății Române de Anestezie și Terapie Intensivă, Dorel Săndesc.

Potrivit libertatea.ro, medicul a lăsat un bilet de adio.

Trupul neînsuflețit a fost dus la Institutul Național de Medicină Legală, pentru efectuarea necropsiei. Poliția a deschis o anchetă pentru a stabili exact circumstanțele evenimentului.

Dacă ai nevoie de ajutor, sună la:

Foto: PheonixRo / Wikipedia.org

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version