Un lider PSD îl apără pe primarul din Caracal: „Toți avem copii”

FOTO: Facebook/Ion Doldurea

FOTO: Facebook/Ion Doldurea

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, a sărit în apărarea primarului din Caracal, Ion Doldurea, al cărui fiu deține stația GPL din Crevedia unde în urmă cu o săptămână s-au produs exploziile în urma cărora au murit trei oameni, iar alți 56 au fost răniți.

Paul Stănescu a făcut aceste declarații sâmbătă, înaintea Consiliului Politic Național al PSD, care are loc la Parlament.

Stănescu este cel care l-a susținut pe Doldurea să candideze din partea PSD, dar spune că nu are vreo altfel de legătură cu el în afara celei politice și că nu îi cunoaște nici pe edil, nici pe copiii acestuia.

Secretarul general al PSD a spus că el este cel care i-a sugerat primarului de la Caracal „că e bine să se autosuspende până cei care se ocupă de anchetă își fac datoria”.

Întrebat dacă PSD va mai continua să-l susțină pe primarul din Caracal pentru un nou mandat, dacă fiul lui va fi găsit vinovat, secretarul general a PSD a răspuns: „Toți avem copii. Dacă mă întrebați pe mine…nu știu ce face fiul meu, că are 36 de ani.

„Primarul din Caracal am înțeles că era în afara țării. Nu știa ce se întâmplă la Crevedia, nu știa nimic de la fiul lui și a avut o reacție nefericită”, a mai spus Stănescu.

El a susținut că Ioan Doldurea este „unul dintre cei mai buni primari”.

„Eu, din ce știu, fiind din zonă, nu știu dacă primarul din Caracal se vedea cu fiul lui de două, trei ori pe an. Asta știu. M-am întâlnit frecvent cu primarul de la Caracal. Sunt de partea dânsului. Mă întâlnesc foarte des cu toți primarii, nu doar cu el. E o legătură de partid între mine și primar. L-am rugat să candideze pentru că e unul dintre cei mai buni primari”, a mai spus Paul Stănescu.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version