Un jandarm lovește cu sete un om căzut la pământ: „Eu îs nimeni, mă? Că te rup în două”

jandarm agresiv
Foto: Captură video gherlainfo.ro

Un jandarm din Cluj-Napoca a pus la pământ un bărbat băut, iar apoi l-a lovit cu piciorul, arată imaginile publicate de ziarul local gherlainfo.ro.

În imagini se vede cum jandarmul îl împinge la pământ pe bărbat, îl înjură, iar apoi începe să îl lovească cu piciorul.

„Tu cu cine ai impresia că vorbești? Eu îs nimeni în Clujul ăsta, mă? Că te rup în două… Boschetar… Stai că vine poliția”, strigă jandarmul în timp ce îl lovește cu sete pe bărbat.

Acesta, aflat se pare sub influența băuturilor alcoolice, abia reușește să se ridice de pe jos.

Potrivit sursei citate, incidentul s-a produs sâmbătă seara, în jurul orei 22.00, în fața gării CFR din Cluj-Napoca. Trecătorii au povestit că omul băut ar fi vorbit urât cu jandarmul.

A fost chemată și poliția la acest caz, care l-a preluat pe om și l-a condus la secție pentru verificări.

Inspectoratul Județean de Jandarmi Cluj a anunțat într-un comunicat de presă citat de mediafax.ro că jandarmul respectiv este subofițer în cadrul instituției și că a observat un conflict între două persoane în zona gării, pe care a vrut să le despartă. Potrivit sursei citate, a fost stabilită o comisie care va verifica incidentul „care nu face cinste unui cadru militar”.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.