Un învățător a venit beat la examenul de titularizare

FOTO: jarmoluk/Pixabay.com
FOTO: jarmoluk/Pixabay.com

Un învățător a venit în stare de ebrietate la examenul de titularizare. Bărbatul preda ca suplinitor la o școală dintr-o comună din Botoșani și voia să devină titular pe post. Dosarul i-a fost respins, dar din cauza unui dosar medical care demonstra că nu este apt pentru a preda în învățământ.

Acesta a venit în curtea Inspectoratului Școlar Județean, însă după ce s-a observat că abia se ținea pe picioare, a fost chemată o ambulanță. Cu greu a fost urcat în salvare pentru consultație pentru că a devenit agresiv cu personalul medical.

Bărbatul ar mai fi avut probleme cu alcoolul și a fost internat la o secție de psihiatrie din această cauză.

„Respectivul învățător a mers sub influența băuturilor alcoolice la inspectoratul școlar, nu în școală, pentru a reclama că nu a primit aviz, nu e apt, are probleme medicale, certificat medical și în mod corect i se interzice accesul la concursul de titularizare, care ar însemna prezență pe durată nedeterminată în fața elevului”, a declarat ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.