Un frate a murit de COVID, altul a supraviețuit. Ce a făcut diferența

lidia popescu

Lidia Popescu. Foto: Captură Digi 24

Aflați în colțuri opuse ale țării, Lidia Popescu și fratele ei, Gheorghe, s-au infectat cu SARS-CoV-2 în valul 4 al pandemiei, relatează postul de televiziune Digi 24.

În vreme ce Lidia, fiind vaccinată, a supraviețuit, fratele său Gheorghe a murit. Soția lui, Niculina, a decedat și ea. Amândoi aveau peste 70 de ani și erau nevaccinați.

Sora lui Gheorghe, care locuiește lângă Oradea, a aflat că are COVID cu o zi înainte ca fratele său să piardă lupta cu boala la București.

„Îngrozitor a fost pentru că eram și eu bolnavă și mă gândeam că dacă mi se întâmplă și mie. Și faptul că nu am putut merge la el la înmormântare a fost groaznic. Mereu mă gândeam: Asta mă ajută. Eu o să trec mai ușor că sunt vaccinată. Fratele de asta nu a trecut, că n-a fost vaccinat”, a povestit Lidia Popescu pentru sursa citată.

Lidia a mai explicat că fetele fratelui său au fost cele care l-au determinat să nu se vaccineze: „Fetele erau în America, sunt și acum, nici nu au fost la înmormântare, și nu au avut încrede nici în vaccin, nici în COVID, că e o răceală și ei s-au luat după copii. De fapt și noi, dacă nu insistau copiii, și băiatul și fata, care e medic, nu ne vaccinam.”


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version