Un elev și tatăl său au bătut un coleg în curtea școlii VIDEO

Bătaie golănească în curtea unei școli din județul Suceava. Un elev a fost bătut de un coleg și tatăl acestuia în curtea Liceului Tehnologic „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni, potrivit Monitorul de Suceava.

Potrivit jurnaliștilor de la Monitorul de Suceava, conflictul a început miercuri, când cei doi elevi ai școlii din Dumbrăveni au avut o altercaţie, iar cel lovit miercuri a decis să se răzbune, astfel că joi a venit la școală însoțit de tatăl său.

Pe imaginile surprinse cu un telefon se vede cum cei doi, tată şi fiu, se apropie de elevul care stă rezemat pe o bancă, alături de câteva fete. Primul care loveşte este tatăl, după care acesta îşi încurajează fiul să îl lovească violent pe celălalt elev.
Conducerea şcolii a sesizat imediat Poliţia şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Suceava. Se pare că cei doi elevi implicaţi au 15, respectiv 16 ani. Poliţia a deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.

Săptămâna aceasta, miercuri, o altă agresiune a avut loc la un liceu din Lugoj. Într-o pauză, un elev al Liceului „Aurel Vlaicu” s-a luat la bătaie cu un profesor.

„Incidentul a avut loc în pauză, în cursul zilei de ieri (nu am primit încă informarea scrisă). Camerele de filmat au surprins altercația dintre profesor și elev. Din cele relatate de doamna director, profesorul urmează să fie introdus în Comisie de cercetare disciplinară. Din filmare, din câte mi-a relatat doamna director, se înțelege că primul care a lovit a fost colegul nostru.

Precizez că nu am văzut încă filmarea și nu pot confirma în mod sigur cele relatate de doamna director. Aștept, sub semnătură, informarea dumneaei. Ambii se pare că s-au lovit. Reciproc. Tânărul este în clasa a IX-a, este în plasament, din câte am înțeles, repetent, venit din Timișoara, probabil ca instituire a formei de plasament”, a transmis inspectorul școlar general de Timiș, Aura Danielescu, potrivit tion.ro.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.