Un elev din Cluj spune că a fost lovit peste față de un polițist venit la școală

școala profesională răscruci
Foto: Scoala Profesională Răscruci (Facebook)

Un elev de la școala din Răscruci, un sat din comuna Bonțida din județul Cluj, spune că a fost lovit de un polițist care venise la instituția de învățământ pentru a le ține copiilor o prelegere, relatează publicația locală gherlainfo.ro.

La școala din Răscruci a fost organizată marți, 11 octombrie, o întâlnire cu polițiștii din cadrul Postului de Poliție Bonțida, scopul fiind de a le prezenta elevilor informații care să prevină implicarea lor în fapte antisociale.

După ce au venit la școală, un cadru didactic aflat în timpul orei de curs i-a chemat pe polițiști deoarece un elev îi perturba ora.

Elevul a fost dus în sala profesorală, unde a discutat cu un polițist, iar apoi s-a întors în sala de curs. Ulterior, copilul a spus că a fost lovit peste față de către polițist. Un echipaj medical sosit la unitatea școlară i-a oferit consultații de specialitate.

Poliția a demarat acum o anchetă.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.