Un elev a fost filmat în timp ce amenința o profesoară: „Să vezi ce o bat”

Un elev din clasa a XI-a de la Liceul Tehnologic „Căpitan Nicolae Pleșoianu” din Râmnicul Vâlcea este cercetat penal pentru amenințare, după ce a apărut o filmare în care îi cere unei profesoare să justifice o notă pe care i-a dat-o.

Fapta ar fi avut loc joi, în timpul unei ore de curs.

„Arătaţi-mi şi mie unde am greşit. Doamnă, sunteţi profesoară şi trebuie să-mi arătaţi unde am greşit. Citeşte acolo! Citeşte şi mie, arată ce-i greşit”, îi spune elevul cadrului didactic.

Atunci când profesoara îi spune că o să-i scadă nota la purtare, elevul îi răspunde: „Eu zic să te gândești mai bine! Da` mai citește o dată lucrarea”.

Profesoara îi atrage atenția să fie politicos și să nu mai folosească singularul.

„Ba vorbesc cum vreau eu! Mai citește o dată lucrarea! Să te vedem noi pe stradă când ieși din școală! Stai să vezi ce o bat când iese din școală!”, amenință elevul, adresându-se colegilor săi.

Tânărul este din localitatea Ocnele Mari, a rămas repetent în 2016 și a fost reînscris la liceu în acest an. Vineri dimineață a fost ridicat de polițiști de acasă și dus la audieri.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.