Un DJ a pus o manea la Neversea. Care a fost reacția publicului

FOTO: Captură video Neversea/Youtube
FOTO: Captură video Neversea/Youtube

Pe scena Festivalului de muzică „Neversea”, care are loc pe plaja de la Constanța, sâmbătă noaptea, DJ-ul suedez Salvatore Ganacci a pus și o manea a lui Adrian Minune. Publicul a fost în extaz, reacționând cu urale.

De asemenea, în aceeași zi a festivalului, DJ-ul KASMR a introdus în playlist melodia „Noi suntem români” a lui Nicolae Furdui Iancu. Și în acest caz tinerii au fost entuziasmați și au cântat.

Festivalul Neversea se va încheia astăzi. Un abonament pentru toată perioada festivalului a costa 499 de lei, iar cei care au dorit bilet doar pentru o zi au dat 250 de lei. Concertele au început la ora 14:00. De asemenea, potrivit organizatorilor, băutura și mâncarea vor fi servite în ambalaje biodegradabile, care protejează mediul.

„Peste 200 artişti români şi străini au fost anunțați pe cele 5 scene mari şi 4 insule de muzică amenajate pe nisip. Aceştia sunt: G-Eazy, Jessie J, Afrojack, Lost Frequencies, DJ Snake, Alesso, Bassjackers, KSHMR, Salvatore Ganacci, Sean Paul, Vini Vici, Steve Aoki, Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Andy C, Wilkinson DJ Set, Flux Pavilion, Chinese Man şi Subfocus DJ Set, Rudimental DJ, Jamie Jones, Tale of Us, Subfocus DJ Set, Andy C, Chinese Man, Flux Pavilion şi Wilkinson DJ Set & MC Ad-Apt şi mulţi alţii.

Festivalul NEVERSEA are un buget de 9 milioane euro, o echipă de 5.000 persoane dintre care 1.400 sunt voluntari.

Scena principală are 25 metri înălțime, peste 90 de metri baza și peste 400 de metri pătrați de ecrane led de ultimă generație. Perimetrul festivalului este împrejmuit de 5 km de gard. Pentru protecția plajelor se folosesc peste 10.000 mp de podele de lemn și peste 8.000 mp de podele protecție trafic greu.

Organizatorii folosesc 22 de generatoare electrice pentru a acoperi întreaga zonă, însemnând 4,5 MW putere instalată – consumul unui oraș de 40.000 de locuitori din România. Cablurile electrice însumează o lungime de 30 kilometri şi o greutate de 12 tone.

Sunt la datorie peste 1.800 de angajați ai Ministerului Administrației și Internelor și ai Poliției Locale, plus 300 de agenți de securitate privați. În perimetrul festivalului sunt amplasate două spitale de campanie SMURD și 3 puncte de prim-ajutor.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.