Un deținut a evadat în această dimineață din Penitenciarul Rahova

cristian moloșag
Cristian Moloșag. Foto: Poliția Română

Cristian Moloșag, un deținut în vârstă de 34 de ani, a evadat vineri, 19 mai, din Penitenciarul Rahova din București, a anunțat Administrația Națională a Penitenciarelor într-un comunicat de presă citat de agerpres.ro.

Dispariția sa a fost descoperită în această dimineață, în jurul orei 8:20. Moloșag fusese condamnat definitiv la 1 an și 3 luni de închisoare pentru trafic de droguri.

Potrivit Administrației Penitenciarelor, părăsirea fără autorizare a locului de deţinere este asimilată infracţiunii de evadare şi se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la trei ani.

Deţinutul are înălţimea de 1,84 m, statură atletică, ochi albaştri, sprâncene arcuite, faţă ovală, ten deschis, păr blond și mai multe tatuaje.

La momentul părăsirii penitenciarului purta un tricou alb cu dungi roşii inscripţionat cu sigla clubului Dinamo Bucureşti, pantaloni de trening închişi la culoare şi şapcă neagră.

Pentru orice informaţie cu privire la persoana din fotografie, apelaţi numărul unic de urgenţă 112 sau Penitenciarul Bucureşti-Rahova, la numerele 021.420.08.10 sau 021 420.24.28.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.