Un deputat USR PLUS, despre Rareș Bogdan: A mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat

Deputatul USR PLUS, Emanuel Ungureanu, îl acuză pe Rareș Bogdan că „a manâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat printre care și de la Spitalul Județean Cluj”. Acesta mai spune că europarlamentar Rareș Bogdan atacă conducerea USR și miniștrii USR PLUS „pentru că le-am închis robinetul cu bani și le dăm afară manageri de spitale care îi umpleau de lovele”.

„Incredibila IPOCRIZIE a lui Rareș Bogdan! Spitalele României au fost jefuite crunt în ultimii ani, ca mai toate instituțiile de stat în general, Apele Române, Hidroelectrica, Electrica S.A etc. Oriunde și-au putut planta oameni în consiliile de administrație, peneliștii au furat de au rupt.

Rareș Bogdan a fost acționar până mai ieri la firma Trendcommunication prin care a deținut și un ziar din Cluj-Napoca, prin această firmă Rareș Bogdan a mâncat bani frumoși de la mai multe instituții de stat printre care și de la Spitalul Județean Cluj.

Dovada o aveți în documentul atașat. Este un răspuns primit la o interpelare din luna mai a anului trecut, răspuns semnat de omul protejat de PNL Cluj-Napoca, fostul manager al Spitalului Județean Cluj, Petrică Șușca.

De aceea atacă Rareș Bogdan pe unde poate conducerea USR și miniștri USR-PLUS din actualul guvern, pentru că le-am închis robinetul cu bani și le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele.

Până vor reface alianța lor dragă cu PSD, peneliștii vor avea viață grea cu noi.
Nu îi mai lăsăm la furat, așa cum am promis. Asta este viața. Gata cu hoțiile!”, a scris deputatul Emanuel Ungureanu.

Săptămâna trecută, prim-vicepreședintele PNL, Rareș Bogdan, a lansat un atac la adresa deputaților USR-PLUS care au votat împotriva creșterii susținerii financiare de patru ori a așezământului românesc de la Muntele Athos, la aproape 1 milion de euro.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.