Un deputat PSD cere anchetă pentru aterizarea unui OZN la Târgoviște

FOTO: X Files
FOTO: X Files

Un clip cu o presupusă aterizare a unui OZN, la marginea unei păduri din Târgoviște, s-a viralizat pe rețeaua de socializare Facebook.

Filmulețul, postat de o pagină care promovează știri din Târgoviște, a fost redistribuit și de deputatul PSD Cătălin Rădulescu. Chiar de mai multe ori într-o zi, potrivit Recorder.ro. Mai trebuie precizat și că mai multe site-uri mari din România, din dorința de a face trafic, au propagat aceste imagini în știri cu titluri care dau ca sigură aterizarea extratereștilor la Târgoviște.

Contactat de jurnaliștii de la Recorder.ro, deputatul Rădulescu a spus că imaginile i se par „verosimile, dar trebuie verificate cu specialiști. Vă dați seama că dacă e adevărat ar fi bombă? Numai asta am vedea în următoarele săptămâni la televizor”.

Deputatul a mai spus că „numai un indolent bolnav n-ar fi interesat și pasionat de așa ceva” (n.r. de faptul că nu suntem singuri în Univers), iar în ceea ce privește imaginile cu presupusa prezență extraterestră în România „trebuie sunat la Târgoviște, la autorități, la poliție”.

În mesajul care însoțește filmulețul cu așa-zișii extratereștri se spune că „s-a întâmplat acum câteva minute, în apropiere de Municipiul Târgoviște. Aceasta nu este vreo glumă, vreo făcătură, vreun trucaj! Oameni buni, încă îmi tremură mâinile din cauza emoției… Este filmat cu telefonul mobil și nici acum nu pot să cred că am fost martorul unui asemenea scene!”.

Însă o simplă căutare pe Google demonstrează că administratorului acestei pagini i-ar fi putut tremura mâna doar când a downloadat filmul de pe Youtube.

Această așa-zisă filmare cu extratereștii a fost postată pe 2 ianuarie pe canalul de Youtube „UFOs OVNIs EXTRATERRESTRES”, care postează astfel de imagini cu presupuse vizite pe Pământ ale altor civilizații.

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.