Un deputat pleacă din PSD: Conducerea duce o luptă absurdă

Mihaela Huncă FOTO: Facebook
Mihaela Huncă FOTO: Facebook

Deputatul Mihaela Huncă, parlamentar de Botoșani, a anunțat printr-o postare pe Facebook faptul că pleacă din PSD. Aceasta acuză că „autocrația” începe să definească exprimarea partidului și că „unicul demers al conducerii este o luptă absurdă”.

Huncă urmează să își anunțe demisia din partid și în plen. Hotnews.ro anunță că Huncă se află în discuții cu partidul „Pro România” condus de Victor Ponta.

„Social-democrația în care cred eu, bazată pe valori autentice, pe meritocrație și pe competență nu se mai regăsește astăzi în PSD, fiindcă PSD, din motive ce nu pot să le înțeleg, și-a uitat și menirea, și ideologia.

Am sperat, vreme de doi ani, că este doar o etapă de reconstrucție a partidului, am subliniat constant că drumul ales se abate de la proiectul pe care l-am propus românilor, mi-am exprimat nemulțumirea în fața autocrației care începe să definească exprimarea partidului. (…)

Din păcate, unicul demers politic al conducerii partidului este acum o luptă absurdă, fără argumente și fără folos pentru cetățeni, cu toată lumea care i se opune.

Nu voi alege să mă ascund în spatele biroului, bucurându-mă cu egoism de privilegii, ci voi încerca să dau viață, cu responsabilitate, tuturor inițiativelor pe care mi le-am asumat în campania electorală”, afirmă Huncă, în mesajul său.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.