Un deputat AUR a sunat mai mulți parlamentari în miezul nopții ca să-i înjure. Ce spune George Simion

ciprian titi stoica

Ciprian Titi Stoica. Foto: AUR

Deputatul AUR Ciprian Titi Stoica a sunat în noaptea de marți spre miercuri, pe la orele 3-4, mai mulți parlamentari de la PSD și PNL, pe care i-a înjurat și amenințat, relatează Știrile PRO TV, care notează și că Stoica s-ar fi aflat în stare de ebrietate.

Cu o zi înainte, deputatul fusese sancționat de Biroul Permanent al Camerei Deputaților cu reducerea indemnizației de parlamentar cu 50%, timp de 6 luni, din cauza actelor de violență fizică pe care le-a comis în plen.

Supărat din cauza sancțiunii, Stoica i-a sunat în plină noapte ca să-i înjure pe deputații Gabriel Andronache (PNL), Nelu Tătaru (PNL), Florin Roman (PNL), Gheorghe Şoldan (PSD), dar și pe alți parlamentari care nu i-au răspuns la telefon.

Înregistrarea convorbirii dintre Gheorghe Şoldan şi Titi Stoica a fost difuzată de România TV. Dincolo de injurii, Stoica l-a și amenințat pe Șoldan.

„Băi, să nu vii mâine la Parlament. Dacă vii, îţi rup chiloţii”, a spus deputatul AUR.

Șeful AUR, George Simion, a declarat la postul de televiziune România TV că Stoica va fi exclus din partid.

„Omul ăsta are o problemă cu alcoolul, e un păcat. Ştiam de problema lui, a recidivat. Mulţi români suferă de această patimă. Nu face cinste nici partidului nostru, nici Parlamentului României, cum nici cei de la PSD şi PNL nu fac cinste Parlamentului României. Da, o să-l excludem din rândurile noastre pe domnul deputat Ciprian Titi Stoica. Trebuie să fim intransigenţi, dacă vrem să curăţăm Parlamentul acela şi noi alegem de fiecare dată să dăm un exemplu”, a spus Simion.

Ciprian Titi Stoica a declarat pentru „Adevărul” că va depune plângere penală împotriva membrilor comisiei juridice și a membrilor Biroului Permanent care au luat decizia sancționării sale.

Totodată, deputatul nu a negat că și-ar fi sunat colegii, însă a susținut că nu poate consuma băuturi alcoolice pentru că este sub tratament.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version