Un cuplu și-a dat fiul în judecată deoarece nu le-a oferit un nepot. Îi cer 650.000 de dolari

cuplu bătrâni
Foto: AlessandraConte / pixabay.com

Părinții tânărului spun că își doreau un nepot cu care să se joace odată ce vor ieși la pensie.

Un cuplu din statul Uttarakhand din India și-a dat în judecată fiul, precum și pe soția acestuia, deoarece după 6 ani de căsătorie cei doi încă nu au un copil, relatează BBC.

Sanjeev și Sadhana Prasad, în vârstă de 61, respectiv 57 de ani, spun că și-au cheltuit economiile pentru a-și crește fiul, pentru a-i plăti școala de pilotaj și pentru a-i organiza o nuntă fastuoasă.

Dacă un nepot nu se va naște în maximum un an, cei doi cer o compensație de 650.000 de dolari.

Sanjeev Prasad a relatat că și-a cheltuit economiile pentru a-și trimite băiatul la studii în SUA, pentru a deveni pilot, în anul 2006. Studiile au costat 65.000 de dolari. Tânărul s-a întors în India în 2007, însă și-a pierdut jobul, iar familia a trebuit să îl întrețină financiar pentru încă 2 ani, a povestit tatăl acestuia.

Ulterior, Shrey Sagar, care are acum 35 de ani, a reușit să se reangajeze ca pilot.

Părinții lui mai spun că i-au aranjat căsătoria cu Shubhangi Sinha (31 de ani), în anul 2016, în speranța că vor avea un nepot cu care să se joace odată ce vor ieși la pensie.

Soții Prasad au mai spus că au plătit pentru o nuntă la un hotel de 5 stele, pentru o mașină de lux de 80.000 de dolari, precum și pentru o excursie în străinătate pentru tinerii însurăței.

„Fiul meu este căsătorit de 6 ani și ei încă nu plănuiesc să aibă un copil. Măcar dacă am avea un nepot cu care să ne petrecem timpul durerea noastră ar deveni suportabilă”, a mai spus Sanjeev Prasad, potrivit BBC.

Procesul va începe pe 17 mai. Fiul și soția sa nu au comentat acțiunea părinților.

Foto: AlessandraConte / pixabay.com

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.