Un cuplu își caută nași pe OLX

Doi tineri din București vor să se căsătorească, însă nu au nași de cununie. S-au decis să-i caute pe internet și au postat un anunț pe OLX.

Cei doi spun că nu mai au nicio variantă printre prieteni sau rude, pentru că unii sunt plecați din țară, iar alții sunt necăsătoriți. Au pus și câteva fotografii cu ei.

„Cuplu de tineri, cu vârsta de 27, respectiv 29, ne-am hotărât să ne unim destinele oficial și căutăm un alt cuplu căsătorit să ne fie părinți spirituali. Suntem de 3 ani împreună și dorim să facem acest pas în vara anului 2019. Dorim ca nunta să fie la București.

Din păcate, printre rude și prieteni am epuizat toate variantele din diverse motive. În principiu, unii sunt plecați din țară, alții necăsătoriți și multe alte exemple.

Chiar dacă pare un pic ciudat acest anunț, noi n-am exclus și această variantă de a cauta printre străini prin această metodă. Sperăm să găsim oameni cu bun-simț, sufletiști și bucuroși să pornească alături de noi ca și părinți spirituali. Rugăm seriozitate!”, se scrie în anunțul de pe OLX, semnat, „cu drag”, de Larisa și Emilian.

Pe Facebook sunt câteva pagini și grupuri prin care se caută nași pentru botez sau cununie. Un cuplu din Iași anunța anul trecut că, prin intermediul Facebook-ului, a reușit să găsească „nașii doriți”.

„Știm că este mai puțin obișnuită această metodă să găsești nași, însă majoritatea prietenilor fie sunt singuri, fie sunt plecați. Nu am crezut că va fi atât de greu să găsim nași, dar se pare că realitatea este alta”, a scris cuplul pe o pagină pe care a strâns 186 de urmăritori.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.