Un copil trântit la pământ de un bărbat într-un parc a suferit o fractură la cap

FOTO: ziardehunedoara.ro
FOTO: ziardehunedoara.ro

Un copil de 13 ani care a fost trântit la pământ de un bărbat într-un parc din Hunedoara a suferit o fractură la cap, cu pierdere de conștiență, potrivit tomografiei și investigațiilor efectuate de medicii de la Spitalul Județean de Urgență Deva. Bărbatul care l-a agresat este chiar unchiul său.

„Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conştienţă şi cu amnezie retrogradă”, a declarat luni, pentru Agerpres, directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron.

Băiatul se află internat la Chirurgie Pediatrică în stare stabilă. Medicii nu exclud posibilitatea ca pacientul să fie transferat la secția de Neurochirurgie, în funcție de evoluția stării sale.

Unchiul său, care l-a agresat, are 29 de ani și a fost reținut de polițiști, potrivit ZiardeHunedoara.ro. Urmează să fie prezentat în fața magistraților pentru dispunerea unor măsuri legale în acest caz. Oamenii legii au întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de loviri și alte violențe, violență în familie, precum și tulburarea liniștii și ordinii publice. De asemenea, și fiul agresorului, lovit în timpul aceluiași conflict, a fost audiat în calitate de victimă a violenței în familie, în prezența unor reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Hunedoara.

Poliţiştii care au cercetat cazul au stabilit că incidentul a avut loc după ce copilul agresat şi fiul agresorului, în vârstă de 7 ani, s-au certat. La scurt timp, bărbatul s-a dus în locul unde se afla băiatul mai mare, l-a ridicat şi apoi l-a trântit de pământ.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.