Un bărbat și-a spălat calul la o spălătorie auto self service. Motivul pentru care poliția a deschis un dosar penal

cal spălătorie auto

Foto: Captură PRO TV

Un bărbat a mers să își curețe calul la o spălătorie auto din Târgu Jiu, județul Gorj. Momentul inedit a fost filmat, iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Totul s-a petrecut la o spălătorie de tip self service din Târgu Jiu. În imaginile filmate dintr-o clădire vecină se observă cum doi bărbați spală un cal de culoare închisă. Însă animalul este acoperit complet de spumă, așa încât pare alb.

Potrivit postului de televiziune Antena 3 CNN, animalul a avut parte de un „tratament” complet: prespălare, spălare cu spumă și limpezire, totul sub privirile amuzate ale trecătorilor.

Însă întreaga întâmplare nu s-a terminat bine pentru proprietarul calului. Conform postului de televiziune PRO TV, polițiștii s-au autosesizat în urma imaginilor apărute pe rețelele de socializare și i-au deschis un dosar penal bărbatului, care este cercatat acum pentru rănirea cu intenție a animalelor.

Motivul este că animalul a fost spălat cu soluții care se folosesc strict la spălarea și curățarea vehiculelor.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version