Un bărbat și-a spălat calul la o spălătorie auto self service. Motivul pentru care poliția a deschis un dosar penal

cal spălătorie auto
Foto: Captură PRO TV

Un bărbat a mers să își curețe calul la o spălătorie auto din Târgu Jiu, județul Gorj. Momentul inedit a fost filmat, iar imaginile au devenit virale pe rețelele de socializare.

Totul s-a petrecut la o spălătorie de tip self service din Târgu Jiu. În imaginile filmate dintr-o clădire vecină se observă cum doi bărbați spală un cal de culoare închisă. Însă animalul este acoperit complet de spumă, așa încât pare alb.

Potrivit postului de televiziune Antena 3 CNN, animalul a avut parte de un „tratament” complet: prespălare, spălare cu spumă și limpezire, totul sub privirile amuzate ale trecătorilor.

Însă întreaga întâmplare nu s-a terminat bine pentru proprietarul calului. Conform postului de televiziune PRO TV, polițiștii s-au autosesizat în urma imaginilor apărute pe rețelele de socializare și i-au deschis un dosar penal bărbatului, care este cercatat acum pentru rănirea cu intenție a animalelor.

Motivul este că animalul a fost spălat cu soluții care se folosesc strict la spălarea și curățarea vehiculelor.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.