Un bărbat și-a mințit 10 ani soția că are cancer

Bărbatul, cel cu maieu verde în mâini a încercat să obțină bani și dintr-o campanie de donații susținută de suporterii unei echipe Foto: AYLESTONE ATHLETIC RFC
Bărbatul, cel cu maieu verde în mâini a încercat să obțină bani și dintr-o campanie de donații susținută de suporterii unei echipe Foto: AYLESTONE ATHLETIC RFC

O britanică a fost mințită timp de zece ani de soțul ei. Acesta i-a spus că este bolnav de cancer. Lucy Witchard și David Carroll s-au cunoscut în 2006, iar bărbatul i-a spus că este bolnav de cancer. În 2011, cei doi s-au căsătorit, iar în 2015, bărbatul a primit 2.000 de lire sterline de la soacra lui, după ce și-a informat familia că boala ajunsese în stadiu terminal, relatează BBC News.

Săptămâna trecută a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru fraudă și la plata unor compensații către fosta lui soacră. Fosta lui soție spun că minciunile acestuia i-au distrus ani buni din viață.

De asemenea, el are un ordin de restricție obținut de fosta lui soție, prin care nu are voie să o contacteze timp de 12 luni.

Bărbatul a încercat să obțină bani pentru a-și trata „boala” și din donații. Săptămâna trecută, el a fost condamnat la 26 de săptămâni de închisoare cu suspendare, la 180 de ore de muncă în folosul comunității și la plata unor despăgubiri în valoare de 2.000 de lire sterline.

Femeia a declarat pentru BBC că a început să devină suspicioasă atunci când soțul ei a plecat în SUA, în vacanță, în loc să meargă la tratament. Ea a încercat să îl confrunte când acesta s-a întors acasă, însă Carroll nu a vrut să recunoască nimic.

„L-a convins chiar pe un coleg de la serviciu să mă sune și să se dea drept medicul lui. Am știut după acel telefon că s-a încheiat căsnicia noastră”, spune Lucy, adăugând că, la scurt timp după aceea, soțul ei a recunoscut că o mințise că e bolnav.

„M-am simțit incredibil de rănită și de furioasă. Mi-a furat atâția ani din viață”, spune ea.

 

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.