Un bărbat de 93 de ani, dat dispărut de 30 ani, s-a întors acasă. Ce le-a spus rudelor când a fost întrebat unde a fost

FOTO: Captură video E TV Bacău
FOTO: Captură video E TV Bacău

Un bătrân din județul Bacău a ajuns din nou acasă după ce a fost dat dispărut în urmă cu 30 de ani. A fost o surpriză foarte mare pentru rude, care îl credeau mort și îi făceau slujbe de pomenire în fiecare an.

Potrivit jurnaliștilor locali de la E TV Bacău, bărbatul are acum 93 de ani și a plecat de acasă în 1991. De atunci, nimeni nu a mai știut nimic despre el. Poliția a încetat să-l mai caute și nici copiii nu și-au mai făcut speranțe că ar mai fi în viață.

Bătrânul era confuz când a fost lăsat în fața porții sale de o mașină. Întrebat unde a fost atâta timp el a răspuns că „acasă”.

Nora sa a găsit într-un buzunar un bilet de tren pe ruta Ploiești – Bacău. A fost adus până acasă de niște tineri care l-au luat cu mașina din fața gării Bacău. Ajunși în satul Buhoci, acolo unde acesta a spus că stă, nu au găsit locuința omului și nici nu l-a recunoscut cineva.

La un moment dat, după ce au oprit la un bar din sat, cineva l-ar fi recunoscut, a făcut legătura și l-a îndrumat spre casa bătrânului din urmă cu 30 de ani.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.