Un bărbat care livra pizza a avut parte de surpriza vieții. Ce bacșiș a primit

În această duminică, bărbatul care a livrat pizza la o biserică din orașul Hamilton, statul Ohio, SUA, a primit un bacșiș de 3.000 de dolari din partea pastorului și a enoriașilor, scrie journal-news.com.

Curtus Moak, pastor la Centrul Creștin Hamilton, i-a făcut o surpriză uriașă șoferului.

După ce Curtus Moak a preluat conducerea centrului anul trecut, el a arătat că își dorește ca biserica să rămână activă în comunitate, așa că și-a propus să facă „gesturi întâmplătoare de generozitate”.

Duminică, Kenny Sharp, un șofer de la „Marco’ pizza”, a fost prima țintă a planului său.

În afară de „Marco’ pizza”, Sharp lucrează și la un supermarket Walmart, iar soția lui, Jennifer, lucrează la un spital. Împreună, cuplul are doi fii: Andrew, de 17 ani, care are sindromul Asperger, și Thomas, de 11 ani, care s-a născut prematur și încă are probleme din această cauză.

Acum câteva luni, pastorul Moak a citit un articol despre o altă biserică unde băiatul care livra pizza a primit un bacșiș foarte mare și a decis că și el vrea să facă același lucru: „Articolul chiar m-a inspirat. L-am contactat pe managerul de la Marco și i-am spus planul meu. El mi-a spus că avea persoana perfectă în minte: Kenny. El este căsătorit, are 2 copii, și avea nevoie de o binecuvântare financiară”.

bacșiș
Pastorul Curtus Moak (dreapta) și Kenny Sharp (stânga). Foto: journal-news.com

Pastorul de la biserică a comandat o pizza și a plănuit ca aceasta să ajungă exact la finalul predicii de duminică. Când Sharp a intrat în biserică, Moak l-a întrebat care a fost cel mai mare bacșiș pe care l-a primit vreodată.

„Ne-a spus că 25 de dolari”, a povestit pastorul. „Eu le-am spus enoriașilor că putem să îi dăm un bacșiș mai mare”.

Peste 150 de oameni din biserică au contribuit la bacșiș, care a ajuns la 3.000 de dolari.

„A fost un șoc uriaș. Nu înțelegeam ce se va întâmpla. Mi-au spus că vor număra banii și că peste o oră vor veni să îmi dea un cec. Când mi-au dat cecul, am fost șocat când am văzut cât de mulți bani s-au adunat”, a povestit bărbatul.

Mai mult, enoriașii vor plăti și taxele către Fisc pe care Sharp ar trebui să le plătească pentru bacșișul generos.

Dacă v-a plăcut acest articol, alăturați-vă, cu un Like, comunității de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

Recomandările editorilor GreatNews:

Surpriza lăsată unei chelnerițe în nota de plată
Prietenul din oraș al căprioarei care a văzut pădurea doar pe telefon
Ce rată plătești pentru un apartament cu două sau cu 3 camere în 7 orașe mari din România

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.