Un bărbat a sunat la poliție când a aflat cât costa espresso-ul pe care tocmai îl băuse într-o cafenea

cafea cafenea

Foto: Pexels / pixabay.com

O cafenea din Florența, Italia, a fost amendată cu 1.000 de euro după ce un client a sunat la poliție și s-a plâns de faptul că prețul espresso-ului nu era afișat în spatele barului, relatează „The Guardian”.

Clientul s-a enervat în momentul în care i s-au cerut 2 euro pentru un espresso decofeinizat la cafeneaua Ditta Artigianale, deoarece în mod normal prețul unui espresso este de 1 euro.

Bărbatul s-a plâns de faptul că prețul nu era afișat în meniu, iar cafeneaua – care este una foarte cunoscută și care a câștigat numeroase premii – a fost amendată.

Francesco Sanapo, proprietarul Ditta Artigianale, a comentat incidentul pe social media. Potrivit acestuia, cafeaua provine dintr-o mică plantație din Mexic și este preparată cu multă grijă în cafenea. De asemenea, el a mai spus că prețul espresso-ului era afișat într-un meniu digital.

„M-au amendat deoarece cineva s-a simțit ofensat că a plătit 2 euro pentru o cafea decofeinizată (care implică un proces de extracție). Vă vine să credeți”, s-a plâns Sanapo într-un video postat pe rețelele sociale.

Potrivit „The Guardian”, în Italia prețul mediu al unui espresso este de 1 euro. Totuși, multe baruri au crescut prețurile la început de an din cauza recoltelor proaste și a problemelor de aprovizionare.

„Nimeni nu ar trebui să mai fie scandalizat pentru că plătește 2 euro pentru un espresso”, a mai spus Sanapo.

Foto: Pexels / pixabay.com


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version