Un bărbat a stropit cu benzină câinii vecinului pentru că lătrau și nu o lăsau pe fiica lui să doarmă

Sursa: Captură ObservatorNews

Un bărbat din comuna Giarmata, județul Timiș, i-a stropit cu benzină pe cei 2 câini ai vecinului său, deranjat de faptul că animalele lătrau și o speriau pe fiica lui în vârstă de 4 luni.

Urmărește GreatNews și pe Instagram ca să fii la curent cu tot ce se întâmplă în România.

De asemenea, bărbatul l-a stropit și pe proprietarul câinilor. Camerele de supraveghere au surprins întregul incident.

În imagini se vede cum bărbatul vine la gard cu un bidon cu benzină, după care strigă după câini, iar când aceștia vin spre el, îi stropește. Proprietarul câinilor a venit și el la gard, iar între cei 2 bărbați s-a iscat o dispută.

„Cu tine vorbesc, mă! Îmi sperie fata să o duc la spital?”, a întrebat bărbatul care a aruncat cu benzină.

Proprietarul câinilor a răspuns ceva, după care vecinul său l-a stropit și pe el cu benzină și i-a zis: „Mă, nesimțitule, mă! Nu vorbi așa, că îți dau foc! Îți zic eu! Dacă o mai trezește odată și face spume și tremură din cauza ta, îți dau foc!”

Sursa: Captură ObservatorNews

Potrivit publicației „Ziua de Vest”, conflictul dintre cei 2 vecini este mai vechi și a fost declanșat de cei 2 câini din rasa Akita american, Aby şi Enzo, în vârstă de 7, respectiv 4 ani.

Alexandru Manciu, proprietarul câinilor, a declarat că, în trecut, vecinul său a aruncat cu pietre în câini și a încercat să îi otrăvească.

Sorin Cordea, vecinul, a declarat că s-a enervat când copilul său a început să plângă: „Mi-am ieşit pur şi simplu din fire, nu am mai putut să gândesc când am văzut că fetiţa iar are fibrilaţii şi începe să plângă, să sughită. Păi, ce să fac… doar ca să îi fac o ameninţare către caini. Atâta tot.”

Și alți vecini au declarat că sunt deranjați de lătratul câinilor. „Când m-am mutat aici, acum trei ani, au început să latre non-stop. Trei săptămâni nu am dormit, zi noapte”, a declarat un alt vecin pentru „Ziua de Vest”. În schimb, alți vecini nu au nicio problemă cu cei 2 câini.

După incident, temându-se pentru viața lor, bărbatul şi-a dus câinii la Reșița, în județul Caraș-Severin, la părinții săi, relatează ObservatorNews. Proprietarul câinilor a depus plângere penală pentru tentativă de omor, hărțuire, amenințări, loviri și alte violențe.

Ne găsești și pe Threads.


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version