Un bărbat a reclamat la poliție că tatăl său i-a furat soția și bicicleta

bicicletă cuplu

Foto: rauschenberger / pixabay.com

Un bărbat din statul Rajasthan din India și-a reclamat tatăl la poliție, spunând că acesta i-a furat soția și bicicleta, relatează presa locală, potrivit msn.com.

Mai exact, tatăl bărbatului s-a îndrăgostit de nora sa și a fugit cu ea. Când a aflat acest lucru, fiul a făcut o plângere la postul local de poliție. În plângere el a scris că tatăl său i-a furat și bicicleta, pe care a folosit-o pentru a fugi alături de femeie.

Incidentul s-a petrecut în satul Silor din districtul Bundi. Victima Pawan Vairagi a depus o plângere împotriva tatălui său, Ramesh Vairagi, susținând că acesta din urmă a ademenit-o pe soția lui.

Bărbatul a mai spus că acum trebuie să își îngrijească singur fiica de 6 luni. Totuși, el consideră că soția lui este nevinovată și că a fost păcălită de tatăl său, profitând de faptul că Pawan lucra în altă regiune și era plecat de acasă mult timp.

După ce a mers la poliție, Pawan s-a plâns de faptul că agenții nu îi iau în serios plângerea. Însă ofițerul de poliție Arvind Bhardway a declarat că autoritățile investighează cazul cu atenție și că fac tot posibilul pentru a-i găsi bicicleta.

Foto: rauschenberger / pixabay.com


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version