Un bărbat a picat testul teoretic de la examenul auto de 14 ori. Ce a făcut apoi

test examen

Foto: F1Digitals / pixabay.com

Un bărbat din Marea Britanie care a picat de 14 ori testul teoretic de la examenul auto a plătit 800 de lire sterline unor persoane care să dea examenul în locul său, relatează mirror.co.uk.

După ce a picat examenul pentru a cincea oară, Mohammad Shoaib, care este lucrător într-un depozit, a fost poreclit de colegii săi „5 ratări”. Totuși, bărbatul a continuat să încerce să își ia permisul de condus, însă a mai picat examenul teoretic de încă 9 ori.

Așa că a decis să plătească pe cineva care să dea testul în locul său. În perioada 30 decembrie 2021 – 5 ianuarie 2022 el a plătit 800 de lire către un individ care a spus că îl poate ajuta.

Încercarea bărbatului de 38 de ani de a trece examenul în mod ilegal a fost depistată însă de autorități.

Potrivit procurorului Stephen Thomas, Shoaib i-a dat permisul de condus temporar unui bărbat care să dea testul în locul său, la data de 30 decembrie, însă angajații de la centrul de testare nu l-au primit pe aceasta. Ulterior, el a apelat la un alt bărbat care să se dea drept Shoaib, iar acesta a fost primit la examen și chiar a trecut testul la data de 5 ianuarie.

La proces, avocatul său a declarat că Shoaib a recurs la acest gest deoarece era „foarte rușinat”: „Este soț și tată a doi copii mici. Printre colegii și prietenii săi a ajuns să fie cunoscut drept „5 ratări”. După aceea a mai picat de 9 ori. Lucrează 6 zile pe săptămână într-un depozit și nu a dormit de când a început procesul, este foarte anxios.”

„Am arătat lipsă de respect față de țara în care locuiesc. Eram disperat și am fost prost”, a spus bărbatul.

Judecătorul Derek Hunter, care urmează să dea sentința pe 29 martie, a spus că intenția sa nu este să îl trimită la închisoare, ci să îi dea o pedeapsă care poate fi executată acasă (brățară electronică și arest la domiciliu).

Foto: F1Digitals / pixabay.com


Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version