Un bărbat a fost găsit mort într-o cutie de metal, în zona Patriarhiei

FOTO: Poliția Română/Facebook
FOTO: Poliția Română/Facebook

Trupul neînsuflețit al unui bărbat a fost găsit în sâmbătă dimineață în zona Patriarhiei, situată în sectorul 4 din București, relatează libertatea.ro.

„În această dimineață, prin apel 112, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată cu privire la faptul că în sectorul 4, într-o cutie metalică, destinată depozitării materialului antiderapant, a fost găsit decedat un bărbat”, se arată într-un comunicatul de presă transmit de Poliția Capitalei.

La fața locului au sosit mai multe echipaje de poliție, iar zona a fost securizată.

Trupul neînsuflețit va fi transportat la Institutul de Medicină Legală în vederea efectuării necropsiei.

În acest caz, cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Biroul Morți Suspecte și Ucideri din Culpă din cadrul Serviciului Omoruri, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care s-a produs decesul.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.