Un bărbat a coborât cu un topor dintr-un microbuz școlar

FOTO: Captură Youtube/stiridebistrita.ro
FOTO: Captură Youtube/stiridebistrita.ro

Un bărbat a fost filmat când coboară cu un topor în mână dintr-un microbuz destinat transportului elevilor. Potrivit stiridebistrita.ro, imaginile au fost surprinse în comuna Nimigea, din Bistrița-Năsăud, iar transportul elevilor era făcut pe ruta Florești-Nimigea de Jos.

Cel care a postat imaginile pe Facebook spune că „de o săptămână, un individ cu toporul ascuțit provoacă teroare în autobuzul școlar ce transportă elevi pe ruta Florești – Nimigea de Jos, unii dintre ei cu vârste mici, de clasă pregătitoare.

Mai mult, copiii s-au plâns părinților că le este frică să mai călătorească în aceste condiții mai ales că omul se comportă ciudat și agresiv, amenințându-i cu securea dacă nu îi cedează locul pe scaun, în microbuz”.

Reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean Bistrița-Năsăud spun că nu știu de această situație. Însă, directorul școlii le-a declarat jurnaliștilor de la stiridebistrita.ro că nu este „o chestie foarte gravă”.

„Nu este gravă pentru că nu s-o întâmplat nimic grav, din fericire. Noi interzicem așa ceva (n.r. – ca o altă persoană să circule cu autobuzul destinat elevilor), dar șoferul, crezând că e părintele unui copil s-o gândit să-l ia, mai ales că el mergea să ajute la crăpat de lemne pentru școală.

Am întrebat și eu șoferul și mi-a zis că încă o dată l-o mai luat… Văzându-l acolo, în mijlocul drumului și știind de ce merge în Nimigea…

Deci nu tăia lemne pe bani, el ajuta pur și simplu la cărpat de lemne, fie la Primărie, fie la școală. Lucrurile s-o precipitat un pic și nu-i atâta de grav pe cât ați dori dumneavoastră să fie!”, a directorul școlii din Nimigea, Teodor Sas.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.