Un bărbat a bătut două femei în plină stradă. Polițiștii cer ajutorul oamenilor

FOTO: Captură video
FOTO: Captură video

Polițiștii caută un bărbat care a atacat două femei în Sectorul 6 din Capitală. „În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe”, transmite Poliția Capitalei.

Ambele agresiuni au avut loc marți seara. „În seara de 24 septembrie 2019, prin apel 112, Secţia 25 Poliţie a fost sesizată cu privire la faptul că o tânără a fost agresată de un bărbat necunoscut, fără a i se sustrage vreun bun. La intervenţia unui martor, agresorul a părăsit zona”, mai precizează Poliția.

Câteva ceasuri mai târziu, Secția 25 de Poliție a fost sesizată din nou, prin apel 112, că în zona unui complex comercial, o femeie de 42 de ani a fost găsită căzută pe stradă. Mai mulți polițiști și un echipaj de prim ajutor au plecat de urgență spre locul respectiv.

Aceasta a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale, iar din primele investigații a rezultat că ar fi fost victima unei agresiuni.

Anchetatorii cred că ambele agresiuni au fost comise de aceeași persoană. Cazul este cercetat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6. Au fost deja audiate mai multe persoane, după cercetări la fața locului și analizarea imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă.

„Sunt exploatate toate informațiile obținute și nu este exclusă nicio variantă, inclusiv cea ca ambele persoane să fi fost agresate de unul și același bărbat”, au mai spus polițiștii.

Poliția le cere celor care îl recunosc pe bărbatul care apare în imagini să sune la 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de Poliție.

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.