Un băiețel de 10 ani a fost bătut crunt de alți copii, în Cugir

FOTO: Wokandapix/Pixabay.com
FOTO: Wokandapix/Pixabay.com

Un băiețel de 10 ani din Cugir a fost bătut timp de mai multe minute de alți copii cu vârste cuprinse între 11 și 16 ani. Imaginile cu copilul trântit la pământ și lovit cu picioarele și palmele au fost surprinse de unul dintre agresori.

Filmul evenimentelor a ajuns apoi la mama celui agresat, care a mers la poliție. Femeia a decis apoi să le facă publice pe o rețea socială.

Incidentul a avut loc luni seara. În imagini se vede cum copilul este lovit, iar alții, care asistă, se amuză.

Mama copilului bătut a declarat pentru Alba24 că imediat după ce a primit videoclipul a făcut o plângere la poliție și a apelat la Institutul Medico-Legal.

„Sunt ore bune de când am primit acest video și încă nu am avut și probabil nu voi avea vreodată puterea sa îl privesc… Este vorba despre fiul meu, R., care aseară a fost agresat, umilit și lovit cu sălbăticie de către acești… Off, oare cum aș putea să îi numesc? Am reflectat îndelung și dupa ce am acționat din punct de vedere legal am decis să îl postez… S-a întâmplat în Cugir, aseară în jurul orei 21….” a scris, pe Facebook, mama băiețelului agresat.

Reprezentanții Poliției Alba au transmis că în acest caz a fost deschis dosar penal pentru loviri sau alte violențe. „Persoanele implicate au fost identificate: sunt minori cu vârste cuprinse între 11-16 ani. Pentru miercuri dimineață patru minori au fost chemați la sediul Politiei Cugir, împreună cu părinții, pentru audieri”, au precizat reprezentanții Poliției Alba.

FOTO: Wokandapix/Pixabay.com

Reporter Greatnews, Ionuț Fantaziu a fost jurnalist în redacțiile Opinia Studențească, Ziarul de Iași, Evenimentul zilei, Yahoo News și a colaborat cu diverse publicații din domeniul științei și tehnologiei.