Un avion s-a prăbușit pe o stradă din Turcia. Momentul a fost surprins de o cameră de supraveghere

avion turcia
Foto: Captură Twitter

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit într-o localitate din nord-vestul provinciei Bursa din Turcia. Aeronava a luat foc la scurt timp după impact, iar cei doi piloți aflați la bord au murit, anunță agenția de presă AP, citată de ABC News.

Avionul era folosit pe post de avion-școală, pentru antrenarea noilor piloți.

După cum se vede în imaginile surprinse de o cameră de supraveghere, avionul s-a prăbușit pe o stradă locuită și a explodat. Nicio persoană de la sol nu a fost rănită.

Două case și cinci mașini au fost avariate de prăbușirea avionului. Autoritățile au început o anchetă pentru a determina cauza accidentul aviatic.

Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.