Un avion Ryanair a luat foc înainte de decolarea de pe un aeroport din Italia

FOTO: brindisireport.it

FOTO: brindisireport.it

Un avion care aparține companiei Ryanair, pregătit pentru decolare, de pe aeroportul Brindisi, din Italia, a fost evacuat de urgență după ce a izbucnit un incendiu.

Pasagerii au fost forțați să coboare pe toboganul de urgență, potrivit brindisireport.it. La bord erau aproape 200 de pasageri. Pompierii au intervenit rapid, au evacuat oamenii și au stins incendiul.

Autoritățile au închis aeroportul după incidentul de joi. O declarație oficială arăta: „Aeroporti di Puglia anunță că, din cauza unei probleme cu o aeronavă la plecare, a fost necesară închiderea aeroportului Salento din Brindisi.

Problema, care a apărut atunci când aeronava era deja aliniată în față pentru decolare, a necesitat evacuarea pasagerilor cu tobogane de urgență. Toate operațiunile au fost efectuate în condiții de maximă siguranță pentru pasageri și echipaj. Pasagerii sunt deja la aeroport, unde sunt asistați de personalul Aeroporti di Puglia.

Tehnicienii companiei lucrează la intervențiile care țin de competența lor și care sunt necesare, astfel încât Aeroporti di Puglia să poată proceda la verificările ulterioare privind capacitatea de utilizare a pistei și să procedeze la redeschiderea aeroportului.” Nicio persoană nu a fost rănită.

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:



Cele mai noi articole ale noastre:

Exit mobile version