Un avion a uitat pe pistă peste 50 de pasageri. „Cea mai îngrozitoare experiență”

avion
Foto: Anestiev / pixabay.com

Un avion al companiei aeriene Go First Airline din India a decolat fără 55 de pasageri. Oamenii au fost uitați pe pistă din cauza unor probleme de comunicare dintre echipaj și operatorii de la sol, relatează NDTV.com.

Avionul companiei ultra low cost Go First Airline a decolat de la Bengalore, cu destinația New Delhi. Însă 55 de pasageri care ar fi trebuit să se afle la bord erau într-un autobuz pe pistă.

Pasagerii uitați și-au exprimat furia pe rețelele de socializare. Unii au scris că nu vor mai zbura niciodată cu Go First Airline.

„Zborul G8 116 (BLR-DEL) a plecat lăsând pasageri pe pistă! Peste 50 de pasageri aflați într-un autobuz au fost lăsați pe pistă, iar avionul a decolat după ce se îmbarcaseră doar pasagerii dintr-un alt autobuz. Go First doarme? Nu se fac verificări de bază”, a scris Satish Kumar pe Twitter.

„Cea mai îngrozitoare experiență cu Go First. La 5.35 am m-am urcat în autobuz. La 6.30 am încă eram în autobuz, înghesuit cu alți peste 50 de pasageri. Zborul G8 116 a decolat, abandonând peste 50 de pasageri”, a povestit un alt internaut pe Twitter.

Bagajele pasagerilor uitați au plecat însă cu aeronava Go First Airline.

53 dintre pasageri au fost îmbarcați ulterior în avioane ale altor companii aeriene care zburau spre New Delhi, iar ceilalți 2 și-au primit banii înapoi pe bilete, potrivit BBC.

Compania a anunțat că toți cei 55 de pasageri vor primi un zbor intern gratuit oricând în următoarele 12 luni.

Acesta este doar ultimul dintr-o serie de incidente bizare în care au fost implicate liniile aeriene din India. În luna noiembrie, un pasager beat aflat într-o aeronavă Air India, ce zbura de la New York la New Delhi, a urinat pe o femeie.

Foto: Anestiev / pixabay.com

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.