Un avion a aterizat de urgență, după ce pasagerii s-au luat la bătaie

bătaie avion

Un zbor EasyJet care se îndrepta spre Tenerife, în Insulele Canare, a aterizat de urgență în Portugalia, după ce mai mulți pasageri s-au luat la bătaie.

Bătaia a început la doar câteva ore de la decolarea din Manchester. Pasagerii din spatele avionului au început să se certe, iar apoi să se bată, fiind despărțiți cu greu de o asistentă de zbor.

Chiar și așa, pacea n-a ținut mult, unul dintre bătăuși întorcându-se la locul său și continuând conflictul fizic cu alți bărbați, spre indignarea generală a celorlalți pasageri.

“Au început din nou, iar pasagerii au intervenit să îi calmeze. O femeie stătea în calea lor și au scuipat-o în ochi. A fost dezgustător”, a explicat un călător.

La scenele violente petrecute la câteva mii de metri deasupra solului au asistat și mai mulți copii.

În urma incidentului, membrii echipajului au anunțat că avionul va ateriza la Faro, în Portugalia. Situația a degenerat, mai mulți bărbați fiind nemulțumiți de această întorsătură de situație și au început să se certe cu echipajul de bord și vrut să se ia la bătaie cu celălalt grup agresiv.

Situația a fost rezolvată rapid odată cu aterizarea la Faro, poliția portugheză intervenind prompt. Au fost reținuți la sol șapte bărbați, dintre care unul s-a opus minute bune reținerii.

Compania aeriană EasyJet a anunțat că tratează incidentul ”foarte serios și va colabora deplin cu autoritățile”.