Un autobuz a căzut în Dâmbovița, în centrul Bucureștiului

autobuz căzut dâmbovița
Sursa: Digi24

Un autobuz al Societății de Transport București a căzut în dimineața zilei de sâmbătă, 31 august, în Dâmbovița, anunță postul de televiziune Digi24.

Autobuzul de tip Otokar de pe linia 196 circula pe sensul Plevnei – Academia Militară.

Incidentul s-a petrecut în momentul în care șoferul a încercat să evite o mașină care trecuse pe roșu și a intrat în parapetul care delimitează râul Dâmbovița, la Podul Eroilor. Autobuzul a rupt parapetul și a căzut în râu.

În afară de șofer, în autobuz se mai afla o singură călătoare. Atât șoferul, cât și femeia care se mai afla în autobuz au reușit să iasă pe geam.

O persoană care se afla în autoturism a fost rănită ușor și a fost transportată la Spitalul Universitar, mai anunță Digi24. Pasagera din autobuz nu a avut nevoie de îngrijri medicale.

autobuz căzut dâmbovița
Sursa: Digi24
autobuz căzut dâmbovița
Sursa: Digi24
Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.