Un angajat al unui aeroport a fost „înghițit” de motorul unui avion care tocmai aterizase

avion aeroport
Foto: villa-catch-the-sun / pixabay.com

Un angajat de la Aeroportul Internațional San Antonio din Texas, SUA, a murit după ce a fost „înghițit” de motorul unui avion care tocmai aterizase, relatează CNN.

„Vineri, 23 iunie, zborul Delta 1111 a sosit pe Aeroportul Internațional San Antonio din Los Angeles și rula până la poartă cu un singur motor când un muncitor a fost absorbit de acel motor, în jurul orei 22:25”, a anunțat Consiliul Național pentru Siguranța Transporturilor.

Consiliul a mai transmis că încearcă să strângă informații despre tragicul eveniment.

Un purtător de cuvânt al Aeroportului Internațional a declarat că San Antonio International lucrează cu autoritățile la investigația acestora.

„Un accident a avut loc vineri seara pe Aeroportul Internațional San Antonio (SAT), care a dus la moartea unui membru al echipajului de la sol al unei companii aeriene”, a declarat purtătorul de cuvânt Erin Rodriguez într-un comunicat.

„Suntem profund întristați de acest incident și colaborăm cu autoritățile pe măsură ce își încep ancheta. Vom transmite mai multe informații pe măsură ce detaliile devin disponibile.”

„Suntem zdrobiți și îndurerați de pierderea vieții unui membru al familiei noastre în San Antonio. Inimile noastre sunt alături de familia sa, de prietenii și de cei dragi în această perioadă dificilă”, a declarat un purtător de cuvânt al Delta Air Lines.

Foto: villa-catch-the-sun / pixabay.com

Dacă folosești des Instagram, poți găsi o mulțime de lucruri interesante postate de GreatNews pe contul nostru, accesibil la linkul de mai jos:


Jurnalist GreatNews, lucrez în presa centrală din 2008 și am scris pentru publicații precum Yahoo News România, ziarul „Evenimentul Zilei”, site-ul turism.evz.ro sau revista „National Geographic România”. Scriu cu plăcere reportaje și portrete pe care le ilustrez adesea cu fotografii și cred că baza meseriei de jurnalist stă în munca de teren și în discuțiile cu oamenii. Mă interesează în special temele sociale, drepturile omului, egalitatea de șanse, diversitatea culturală și domenii precum știința și turismul.